Referenties

 

Wat leuk om zondagavond terug te komen en de foto’s van de fietsvakantie zijn op te halen! Tot diep in de nacht nagenoten van super mooie weken in Frankrijk! Dat is, naast een geweldige begeleiding, heerlijk eten en mooie routes, een enorme meerwaarde voor mij wat betreft HiRoads!.”
-Anne, Van Ventoux naar Bonette 2015

Bedankt voor de foto’s. Het helpt bij het nagenieten!
Ik ben heel benieuwd naar de reizen die je volgend jaar aanbiedt, want de eerste kennismaking met Hiroads was een erg aangename!
.”

-Roger, Van Ventoux naar Bonette 2015

Wat ook nog leuk is om te vermelden is dat je er niet gek van op moet kijken als Marcel ineens ergens midden op de weg ligt om foto’s te maken want dat vindt hij leuk om te doen en het levert zeker mooie plaatjes op, die vaak ’s avonds op de ipad bekeken werden.”
-Nico

“Persoonlijk heeft hij me geholpen toen ik een gebroken spaak had, eerst in een naburig dorp naar een fietsenmaker maar uiteindelijk kwam hij in Perpignan uit waar de fietsenmaker werd overtuigd dat het toch echt niet kon wachten tot morgen.”
-Nico, over Pyreneeënreis 2013

Nog vaak denk ik met warme herinneringen terug aan onze vakantie in Frankrijk. Het was fantastisch.”
-Milan, over Alpenreis 2014

Tijdens onze 2-weekse fietstour door de Franse Alpen was Marcel één van onze begeleiders. Naast zijn overheerlijke kookkunsten en zijn prachtige foto’s die wij naderhand digitaal ontvingen, hebben wij genoten van de relaxte en ongedwongen sfeer die hij wist neer te zetten. Veel gelachen en natuurlijk veel gefietst!”
-Tom & Annelies, over Alpenreis 2014

“De routes worden vooraf duidelijk doorgenomen en de begeleiding is zeer praktisch. Zo staan ze halverwege de etappe langs de weg met de mogelijkheid om bidons bij te vullen, kreeg je bijvoorbeeld bouillon of nog een versnapering. Tijdens het fietsen heb je zoveel indrukken, wat is het dan fijn om ‘s avonds alle foto’s nog eens te zien die de begeleiding heeft gemaakt. En als je na een lange fietsdag op de (nieuwe) camping komt, was alles al opgebouwd zoals de luifel en voelde de aankomst erg prettig.”
-Betty, over Alpenreis 2014

Copyright © 2018 HiRoads. Alle rechten voorbehouden.