Pinkster Gravel & Road

Je fietst tijdens dit weekend 3 dagen door de Limburgse en Belgische heuvels: ter voorbereiding van het zomerseizoen, om de vorm nog even aan te scherpen of gewoon een lang weekend lekker fietsen. Onderweg een stuk vlaai en/of het in de ochtend gemaakte lunchpakket, na aankomst borrelen en in de avond aanschuiven voor het driegangendiner.

dag tot dag

DAG 1 – aankomst Hoogcruts
We verzamelen op camping de Kloostermuur. Indien je vroeg aankomt: de luifel staat al en er wordt deze vrijdagavond pizza of chinees afgehaald. Je kunt aanschuiven!

DAG 2 – rondrit
Klimmen en dalen door de Voerstreek voor de wegfietsers, de gravelaars doen een ronde noordwaarts vanaf de camping om Valkenburg heen.

Race:
lang:130km/1650hm
kort: 93km/1300hm

Gravel:
lang: 97km/1300hm
kort: 74km/1000hm

DAG 3 – rondrit
De wegfietsers gaan vandaag een heel stuk België in richting Luik-Bastenaken-Luik beklimmingen Rosier en eventueel de Wanne. De gravelaars gaan richting het 3-landenpunt bij Vaals en pakken een stuk Duitsland mee. Ook vandaag: lekker borrelen na afloop met z’n allen en in de avond aanschuiven voor een HiRoads driegangendiner.

Race:
lang:158km/2400hm
kort: 134km/1850hm

Gravel:
lang: 105km/1600hm
kort: 85km/1400hm

DAG 4 – rondrit
Op maandag 2e pinksterdag gaat de laatste rit van dit weekend deels over het parcours van de Amstel Gold Race. HiRoads heeft een variatie gemaakt die start en eindigt op de camping. De gravelaars hebben vandaag een parcours in de zuidwesthoek van Limburg inclusief een deel Voerstreek. HiRoads zorgt voor nog wat te snacken na afloop en dan zit het weekend erop.

Race:
lang: 129km/1600hm
kort: 109km/1400hm

Gravel:
lang: 123km/1700hm
kort: 62km/950hm

Waar

Onze standplaats dit weekend is camping de Kloostermuur

Route & fietsen met GPS

Als je geen GPS toestel hebt krijg je er van ons één te leen!
Wij maken gebruik van Garmin Edge 810 of Garmin Edge 820 toestellen.

Maaltijden

De prijs van dit weekend is inclusief 3 overnachtingen, 3 x ontbijt en 2 x driegangendiner (zaterdag en zondag). Als je eventueel op vrijdag wil mee-eten kan dat (pizza of chinees, op eigen kosten).

Onderweg

Zorg dat je zelf je normale kit bij je hebt tijdens het fietsen zoals plakspullen, een broodje/reep en een regen/windjack. Zodat je zelfvoorzienend bent. Er is onderweg geen verzorging. Wel wordt er altijd een koffie/lunchstop gemaakt. Uiteraard word je in geval van pech of nood zo snel mogelijk geholpen.

Reisbegeleiders

Marcel de Waard
+1

Maximum aantal deelnemers op deze reis: 18

Copyright © 2023 HiRoads. Alle rechten voorbehouden.