toertochten in de winter

Om in conditie te blijven, elkaar af en toe nog eens te zien en om kennis te maken met ons, ons programma en onze deelnemers, organiseren wij een aantal toertochten in de winter. Vertrek altijd vanaf een gezellig koffiehuis. Routebepaling middels GPS, je kunt eventueel een GPS toestel lenen.

De eerste van deze toertochten in de winter was op 6 november Rondje Zuid-Holland. Het was even slikken in de ochtend na het zien van de buienradar. Het werd een nat rondje Zuid-Holland met dan wel weer prachtige regenbogen.

Rondje Utrecht

Als 2e provincie is Utrecht aan de beurt. We verzamelen in theehuis Rhijnauwe waar na afloop ook een pannenkoek te verkrijgen is. De tocht is niet uitgepijld. Na inschrijving ontvang je per mail het GPX bestand van de route.

De tocht voert vanaf  thee- en pannenkoekenhuis Rhijnauwe in Bunnik over een zestal beklimmingen van de Utrechtse Heuvelrug. Keerpunt voor de 110 kilometer route is Rhenen, keerpunt voor de 80 kilometer is Amerongen. We fietsen over de Lekdijk en door het landschap van de Kromme Rijn terug naar Bunnik.

Start

Tijd: tussen 09.00 en 10.00 uur.
Waar: Theehuis Rhijnauwe
Rhijnauwenselaan 16
3981 HH Bunnik

Onderweg

Er zijn onderweg geen verzorgingsposten. Koffiestops zijn te vinden in Leersum, Amerongen en/of Wijk bij Duurstede.

Na afloop

Pannenkoeken.

het weer

De tocht gaat altijd door, je kunt zelf bepalen op basis van de weersomstandigheden of je wel of niet gaat fietsen.

GPS toestellen

Er is een beperkt aantal GPS toestellen beschikbaar. Leuk om een keer te proberen als je er nog nooit mee kennis hebt gemaakt! Na een korte uitleg kun je al van start. Graag bij inschrijving aangeven als je er één wilt lenen.

info fietsvakanties

Maak kennis met HiRoads fietsvakanties. Als je iets wilt weten over het reisprogramma, wij zijn er om vragen te beantwoorden. Grote kans dat er ook deelnemers van de reizen van 2016 en 2015 aanwezig zijn.

toertochten in de winter