CulinaireTOUR, hét kookboek voor de wielrenner

Het beste boek voor wielrenners, CulinaireTOUR, is inmiddels in VIERDE druk verschenen. Met de beste recepten en tips voor wielrenners zal je harder en beter gaan fietsen! En dat wil toch iedere wielrenner? Een mooie start voor je nieuwe fietsseizoen!

Chefkok Ben van Beurten, bekend als TV-kok tijdens de Tour du Jour uitzendingen en voormalig wielertopkok van de Rabo UCI ProTour ploeg heeft zijn eerste wielrenkookboek, Culinaire Tour, klaar. Een 160 pagina’s tellende boek bestaande uit 60 gerechten en basisbereidingen voor de wielrenner, waarbij koolhydraatrijke voedingsmiddelen als brood, graanproducten, rijst, pasta’s en peulvruchten centraal staan. Want alles draait bij een duursport als wielrennen, om het op peil brengen van je energievoorraad d.m.v de juiste voeding!


Maar dit kookboek is meer. Zo krijg je tips wat je moet eten voor een toertocht, leer je wat de juiste eetvoorbereiding is voor een meerdaagse wedstrijd, lees je wat je moet doen om fit uit je winterdip te komen en ontdek je waar je maag om vraagt als de weg omhoog loopt. Al is dat niet alles. Iedere inspanning, kort of lang. Ieder weertype, koud of warm. En ieder tijdstip, ‘s ochtends of ‘s avonds vraagt namelijk om een ander eetpatroon. En ook daarover lees je alles in dit boek.

Kortom, dit kookboek is verplicht leesvoer voor de wielrenner die optimaal wil presteren en de ideale krachtvoeding voor elke renner.

Voor 19,90 is het een alleraardigst cadeautje voor je fietsende man of vrouw, een droom cadeau voor elke wielrenner, triathleet of duursporter. En …. veel goedkoper dan een nieuwe fiets!

Voor 4 uur besteld, dezelfde dag nog op de post!

Copyright © 2024 HiRoads. Alle rechten voorbehouden.