Route & GPS

 

Fietsen met GPS

Moeilijk? Wij vinden van niet. Handig? Jazeker! Nieuw is het zeker niet meer, maar als je nog nooit met een GPS toestel hebt gefietst is het toch even wennen. Wij geven je op de eerste dag een uitgebreide instructie hoe je een GPS toestel gebruikt. Nog beter is het natuurlijk als je al een GPS toestel koopt en er een paar keer mee hebt gefietst. HiRoads gebruikt de Garmin 820 en 810.

De voordelen van GPS

Stel je voor, je fietst af op een kruispunt en je weet niet welke kant je op moet. Eén blik op je GPS en het wordt duidelijk. Je hoeft niet te stoppen en je routebeschrijving erbij te halen. Je blijft lekker in je ritme en kunt maximaal genieten van het fietsen. Verdwalen is onmogelijk en je weet altijd waar je bent.

Zelf geen GPS?

Als je geen GPS toestel hebt en je wilt er ook geen kopen, dan hebben wij een Garmin toestel voor je. Je kunt dat kosteloos van ons lenen. Twijfel je over de aanschaf van een GPS toestel, dan is dit dé kans bij uitstek om er één uit te proberen. Je kunt dit bij het boeken van je reis aangeven. Als je dat niet hebt gedaan en je wilt alsnog een toestel lenen, stuur dan een mailtje.

Routepraatje

Elke avond wordt, onder het genot van een kopje koffie of iets sterkers, de etappe van de volgende dag doorgenomen. Je krijgt een routekaart & alle hoogteprofielen van de te beklimmen cols en passen te zien, geprojecteerd door een beamer op een groot scherm. Tijdstip: als de schemer heeft ingezet.
Ook zullen we dit moment gebruiken om een selectie van de foto’s van de dag te bekijken, gemaakt door de reisbegeleiders én de deelnemers!

Routes

Hiroads routes worden bij de reisbescheiden meegestuurd, per e-mail, of eerder, op verzoek.

Copyright © 2024 HiRoads. Alle rechten voorbehouden.