fietsvakantie Alpen

HiRoads Fietsvakanties is dé specialist voor een fietsvakantie door de Alpen, Dolomieten, door Noorwegen of in Thailand. Een fietsvakantie door de Alpen van HiRoads is altijd goed geregeld en gaat over de mooiste routes. Zoveel mogelijk over verkeersarme wegen en uitdagende beklimmingen.

Onze fietsreizen

Nieuwe bestemmingen

Naast fietsvakantie Alpen is HiRoads elk jaar op zoek naar nieuwe bestemmingen voor de racefietser.

Thailand

Ten eerste werden wij door een deelnemer getipt over Thailand. Begin 2017 zijn we daar op verkenning geweest. Vooraf was al duidelijk dat het parcours uitdagend genoeg was. Twee vragen die wij ons stelden: ten eerste, zijn de wegen goed genoeg en ten tweede, hoe zijn de klimatologische omstandigheden. Hoe het was kun je lezen in ons verslag Noord Thailand: een heerlijke winter-racefiets-bestemming
Deze verkenning heeft uiteindelijk geresulteerd in een HiRoads waardige Thailand reis. De racefietsers kan zijn hart ophalen in de regio Noord Thailand met Chiang Mai als uitvalsbasis. Ook sommige professionals hebben dat inmiddels ontdekt.
Vanwege corona heeft de Thailand reis 2 jaar geen doorgang kunnen vinden. Indien mogelijk staat in november 2022 de Golden Triangle Loop weer op he programma.

Sri Lanka

Vervolgens biedt ook Sri lanka prachtige mogelijkheden als alternatief voor fietsvakantie Alpen, zeker in de winter. Sri Lanka biedt een prachtige combi van natuur, cultuur, flora en fauna én uitdagende hoeveelheden hoogtemeters. HiRoads heeft deze bestemming voor de toekomst op haar verlanglijst geplaatst.

Engeland

Vanaf 2017 bij HiRoads. De Coast2coast reis van augustus 2017 had de primeur en voerde door de prachtige Pennines, Yorkshire Dales en Lake District. Voordeel ten opzichte van een fietsvakantie Alpen? Je begint in Ijmuiden met een comfortabele boottrip in plaats van een lange auto of bus rit naar Zuid-Europa. Binnenkort weer meer Engeland en mogelijk Schotland, Wales en Ierland op het programma.

Utah, Colorado, Arizona

Tenslotte bestaat de wens om in het naseizoen een keer naar de USA te gaan. Met de gravelbike in het uitgestrekte landschap van de canyons rondfietsen is een ultieme droom. Onderzoek naar een partij die deze expeditie kan begeleiden en faciliteren is gaande. Tips zijn welkom.

Waarom kies jij voor een fietsvakantie Alpen van HiRoads?

Ten eerste zijn onze reizen aangenaam en eerlijk geprijsd. Ten tweede heerst er altijd een gezellige groepssfeer. Vervolgens werken wij kleinschalig, met een groepsgrootte tussen de 10 en 20 deelnemers. Aansluitend kun je er van op aan dat de routes uitdagend zijn en gaan over stille en verkeersarme wegen. En tenslotte zijn er natuurlijk de begeleiders bij HiRoads. Geselecteerd op gevoel voor humor, relativeringsvermogen, ontspanning en servicegerichtheid.

Copyright © 2024 HiRoads. Alle rechten voorbehouden.