Etappes & Rondritten

Tijdens onze kampeerreizen zijn er:

ETAPPEDAGEN
Op deze dagen verplaatsen we ons van de ene camping naar de andere. We pakken onze spullen in, ontbijten, doen de afwas, breken de luifel af en doen alle spullen in de bus. Rond een uur of half 10 is dan het gezamenlijke vertrek. Indien er sprake is van een onderling niveauverschil, kunnen we ook groepjes fietsers op verschillende tijden laten vertrekken. Dat maakt het mogelijk voor de reisbegeleiding iedereen van assistentie te voorzien en een gezamenlijke tussenstop te houden. Na de laatste tussenstop gaat de begeleiding vooruit naar de camping om daar de luifel op te zetten en jullie te ontvangen met een hapje en een drankje.

RONDRITDAGEN
We blijven op dezelfde camping. We zullen in de regel iets later ontbijten dan op een etappedag. Na het ontbijt en de afwas rijden we een ronde. Soms, als de planning het toelaat (ivm boodschappen doen & koken) fietst de reisbegeleiding mee.

RUSTDAG
We blijven op dezelfde camping. Er is geen programma voor deze dag maar uiteraard staat het je vrij om te gaan fietsen. Het ontbijt kan vroeg of wat later afhankelijk van de plannen.

Copyright © 2024 HiRoads. Alle rechten voorbehouden.