Marcel de Waard

oprichter & eigenaar, reisbegeleider, kok, fotograaf & fietser

HiRoads is voor Marcel de Waard liefhebberij en werk tegelijk. In de mix van fietsen, koken, reizen & fotografie komt alles wat hij graag doet samen. Zijn doelstelling: zoveel mogelijk mensen laten genieten van fietsen over mooie, stille, bekende en onbekende cols en passen.

 

Er gaat geen week voorbij zonder te fietsen of in ieder geval eraan te denken. De hele zomer bevind ik mij in de Alpen, Pyreneeën, Dolomieten of een ander deel van Europa waar bergen te vinden zijn. Of om zelf te fietsen en nieuwe routes te verkennen, of om de reizen te begeleiden. Mijn mooiste beklimming ooit: Mont Ventoux. Om het landschap maar vooral vanwege de benen die ik toen had. Mooiste cyclosportief: L’Ardéchoise. Het is dan feest in het hele gebied, alle dorpen lopen uit om jou aan te moedigen. Een geweldige ervaring!

Op mijn reizen gaat altijd de fotocamera mee. Sport en fotografie laten zich mooi combineren. De beweging vastleggen of het moment bevriezen, een klimmende of dalende fietser, het levert prachtige plaatjes op. Wie meegaat op een van onze reizen houdt daar zeker een prachtige herinnering aan over in de vorm van vele foto’s.

Wil je kennismaken met HiRoads of ondergetekende? Tussen de reizen door worden er geregeld toertochten georganiseerd. Deelname is gratis, groepjes zijn meestal tussen de 5 en 25 man/vrouw. Er wordt gereden met een route op GPS. Onderweg koffie en na afloop een hapje of een drankje.

Wie weet tot binnenkort!

Marcel de Waard

Copyright © 2024 HiRoads. Alle rechten voorbehouden.