Vervoer naar beginpunt

REIZEN PER AUTO & CARPOOLEN

Waarom carpoolen?
Gezellig én goedkoper én relaxter rijden.
In je eentje naar Zuid-Europa in de auto is een behoorlijk stuk rijden. Je moet toch al snel denken aan een afstand tussen de 900 en 1200 kilometers.

Bij boeking is het mogelijk aan te geven of je wilt meerijden met iemand of dat je carpoolplaatsen aanbiedt. Wij brengen jullie dan met elkaar in contact zodat je verder zelf onderling een plan kunt afstemmen.

REIZEN PER VLIEGTUIG

Geen lange autorit maar comfortabel per vliegtuig naar het beginpunt. Het kan en daar waar mogelijk halen we je tegen een kleine vergoeding op. De Mont Ventoux regio is goed bereikbaar met vluchten van KLM en Ryanair (beide Marseille).
Het startpunt van de Ronde van Piemonte ligt dichtbij de luchthaven van Turijn, goed bereikbaar met KLM.

Vraag naar de mogelijkheden en wij zoeken het voor je uit.

REIZEN PER TREIN

Een prettige manier van reizen is per Citynightline. Opstappen kan ‘s avonds in Amsterdam, Utrecht of Arnhem. Indien je een couchette boekt kun je lekker slapen. De volgende ochtend wordt je wakker, stapt uit in München, Basel of Zurich. Je doorverbinding brengt je dan naar het beginpunt van een reis. Een en ander is afhankelijk van het reisaanbod in dat jaar. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Wat doe ik met m’n fiets?
De fiets hangt aan een haak aan het begin van de wagon. Dit moet vooraf gereserveerd worden.

Te veel bagage om te dragen?
Huur bij ons een Quechua tentje. Wel nog zelf je matje en een slaapzak meenemen.