Het ultieme kookboek voor de wielrenner

HiRoads heeft voeding hoog in het vaandel staan en is verheugd dat er nu een kookboek is vol met (culinaire) krachtvoeding en tips, speciaal voor wielrenners: CulinaireTOUR

Culinaire Tour telt 160 pagina’s met bijna 60 recepten voor de wielrenner, waarbij koolhydraatrijke voedingsmiddelen als brood, graanproducten, rijst, pasta’s en peulvruchten centraal staan. Want alles draait bij een duursport als wielrennen, om het op peil brengen van de energievoorraad door middel van de juiste voeding. ‘De gerechten uit Culinaire Tour leiden tot een optimale prestatie en zorgen voor natuurlijk herstel van het lichaam’, legt Van Beurten uit. Chef-kok Ben van Beurten was een aantal jaren geleden tijdens het televisieprogramma Tour du Jour te zien waar hij zijn aanstekelijke kookkunsten demonstreerde. Maar hoe snel Van Beurten ook praatte, drie weken Tour de France waren lang niet genoeg om al zijn kennis over ‘culinaire doping’ te delen. En daarom kwam de voormalig chef-kok van de Rabobank Protour ploeg met Culinaire Tour. Het kookboek voor wielrenners. En nu is er inmiddels een derde druk

culinaire-tour-1

Tips en wetenswaardigheden
Toch is Culinaire Tour veel meer dan een opeenstapeling van de beste wielergerechten. ‘Je krijgt van mij tips wat je moet eten voor een toertocht, je leert wat de juiste eetvoorbereiding is voor een meerdaagse wedstrijd, je leest wat je moet doen om fit uit je winterdip te komen en ontdekt waar je maag om vraagt als de weg omhoog loopt.’, aldus Ben.

Maar Culinaire Tour is en blijft een kookboek. Wil jij namelijk je eigen gemaakte energierepen mee, wil je weten hoe je de gezondste pasta’s maakt en wil je weten hoe je een gerecht maakt om zo snel mogelijk te herstellen, dan is Culinaire Tour een kostbaar bezit, voor nog geen €20,-. De recepten zijn over het algemeen voor 4 personen en het gehele gezin kan er gewoon van eten. Een gezonde en verantwoorde maaltijd waar de sporter bovendien zijn/haar voordeel mee kan doen!

Kerstcadeau?
De 3 de druk van Culinaire Tour is vers van de pers, vanaf 6 december te bestellen en kost slechts €19,95 excl verzendkosten. Het kookboek is zowel leuk om te krijgen als te geven. Denk bijvoorbeeld aan Kerst. Culinaire Tour wordt op speciaal verzoek door Van Beurten gesigneerd. Welke wielrenner wilt dit nu niet in zijn kast hebben staan?

De 3de druk is verkrijgbaar vanaf 6 december via www.culinairetour.com

Copyright © 2024 HiRoads. Alle rechten voorbehouden.